Engagerad säljare med sinne för affärer till ISP Sports & Marketing AB

Är du en driven person med ett öga för försäljning, brinner för att skapa långsiktiga kundrelationer och är redo att ta ett kliv till inom försäljning? Vill du jobba i ett engagerat och expanderat företag med stora utvecklingsmöjligheter? Då kan detta vara ett jobb för dig!

Om kundföretaget

Vår kund ISP SPORT & MARKETING AB är en av Sveriges ledande aktör inom Sports Marketing. Företaget bildades 1985 av Sven Ivarsson, en pionjär som var med och startade Gothia Cup 1975. 2011 tillsattes Andreas Ottermark som VD och företaget har sedan dess fyrdubblat sin omsättning. Med goda relationer till förbund och klubbar har ISPs expansion varit möjlig. Att låta våra kunders varumärken bli en del av sportupplevelsen är vår affärsidé. Läs mer på: www.isp-sport.se

Dina arbetsuppgifter

Som säljare hos vår kund kommer du att att ingå i en nyetablerad roll där fokus är att arbeta med försäljning via telefon av sponsorpaket till nya kunder med samarbete av olika idrottsföreningar allt från; fotboll, ishockey, handboll och skidor. Du kommer jobba från mestadels telefon och mail. Det kan vara kunder runt om i hela landet, från små till medelstora företag. I din roll kommer du att självständigt ansvara för hela säljprocessen mot tydliga uppsatta mål och budget.

Tanken med denna roll som säljare är att på sikt kunna utveckla tjänsten till säljledare där du kommer få vara med och bygga upp en ny säljsavdelning för ISP i Göteborg och ansvara för försäljningen såsom budget, actionplan och att kunna utveckla kundportföljen så bra som möjligt tillsammans med teamet.

Denna anställning kommer påbörjas med en 6 månaders provanställning, därefter en tillsvidare och lönen är en grundlön + provision med start omgående.

Din profil

För att lyckas som säljare krävs det att du gillar att arbeta i ett högt tempo och brinner för att skapa goda kundrelationer. Som person är du driven och har en stor drivkraft och är öppen för att skapa och driva nya affärer med goda resultat. Eftersom det är en ny roll där stora delar av ditt jobb kommer innebära ansvar och där du kommer få driva din säljprocess själv, är det viktigt att du själv kan ta egna beslut och jobbar på ett självgående sätt. Med stark vilja av att ta till dig ny kunskap och vill lära dig så mycket som möjligt är något som vi även ser som en viktig egenskap. Som säljare kommer du jobba mycket med telefon för ny kundsbearbetning, att lyfta luren skall inte vara några problem för dig.

Du kommer få jobba tillsammans med unga drivna och säljinriktade kollegor, vilket vi gärna ser att du även har dom egenskaperna. Att du motiveras av goda resultat både för dig och även tillsammans med dina kollegor ser vi som något viktigt för att lyckas i denna roll.

Skallkrav för denna tjänst:

- Svenska och engelska obehindrat
- Tidigare erfarenhet av B2B-försäljning, med goda resultat
- Innehar B-körkort

Meriterande för denna tjänst:

- Efter gymnaisalutbildning inom marknad eller försäljning
- Erfarenhet av att jobba i CRM-systemKänns detta som dig skall du inte tveka att skicka in ansökan omgående. Urval kommer att ske löpande för denna rekrytering.

Kontaktperson(er)

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

2018-01-10

Engagerad säljare med sinne för affärer till ISP Sports & Marketing AB

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy