', resizable: false, draggable: false, show: 500, hide: 500, open: function() { $(this).parent().appendTo($(".jobadcontainer")); }, close: function() { } }); });

Drift och Underhållstekniker

Statkraft erbjuder professionell och personlig utveckling i en koncern i internationell tillväxt.En verksamhet som kännetecknas av god arbetsmiljö, kompetens, ansvar och nyskapande.
En arbetsmiljö som önskar mångfald med hänsyn till kön, ålder och kulturell bakgrund samt konkurrenskraftiga villkor.

Om kundföretaget

Till Statkrafts gäng i Ljungby söker vi nu en engagerad drifttekniker som vill vara med och hjälpa till att uppnå framgång. Statkraft erbjuder ett fritt och självständigt arbete där du får möjlighet att ta stort eget ansvar.
Tjänsten tillhör Driftgrupp Övre Lagan som ingår i Kraftverksgrupp Laholm. Driftgruppen arbetar med olika underhållsåtgärder på tio kraftstationer och 11 pumpstationer i den övre delen av Lagansystemet med start i Ängabäck, i Markaryd och vidare norr ut.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med drift/underhåll, problemlösning och även en del andra härliga utmaningar i våra kraftverk.
I rollen kommer du arbeta med:
• Tillsyner av dammar och anläggningar
• Systematiskt dokumentera underhållsarbetet i vårt underhållssystem SAP.
• Analyser av återkommande fel.
• Driva och delta i olika typer av projekt på våra anläggningar där du även kan ha en samordnande roll.
Beredskap ingår i tjänsten.

Din profil

Du har ett genuint tekniskt intresse och gärna gymnasieutbildning inom el, hydraulik, mekanik eller vind-/vattenkraft och-/eller arbetslivserfarenhet från liknande yrken.
Erfarenhet och kompetens inom underhåll av elkraft är meriterande.
Du är självständig, trivs med att ha flera olika projekt igång och är duktig på att slutföra uppgifter.

Vidare ser vi gärna att du har en innovativ ådra, är ansvarsfull och gillar att arbeta med förbättringsarbete.
Du kan arbeta självständigt men är samtidigt en god lagspelare.
Då vi sätter säkerheten främst så ska du också med självklarhet arbeta för din och andras säkerhet.
Då arbetsområdet sträcker sig över ett ganska stort geografiskt område är körkort ett krav.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Vid frågor kontakta Elin Runnemalm 0734-144548. Sista ansökningsdag är den 22 september


Kontaktperson(er)

Elin Runnemalm
073-4144548

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Ljungby

Publiceringsdatum

2019-08-30

Drift och Underhållstekniker

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med rådande förordning kring personuppgiftshantering som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller att ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke och har då möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag. Dina personuppgifter kommer behandlas i enlighet med vår policy  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke och kan då enbart matchas mot detta och andra jobb jag sökt. Dina personuppgifter kommer behandlas i enlighet med vår policy